• ...

Hvornår er det bedste tidspunkt at male udendørs? 

Træbeskyttelse af god kvalitet er ikke altid nok, når man beskytter udendørs træværk. Vejrforholdene har også stor indflydelse på træbeskyttelsens dækning og holdbarhed.

Ingen direkte sol

Undgå helst direkte sollys, når du maler. Solen får træbeskyttelsen til at tørre for hurtigt, så den ikke har tid til at trække ordentligt ind i træet. Dette kan reducere træets modstandsdygtighed over for vind og vejr.

 

Vær opmærksom på luftfugtigheden

En overskyet, tør sommerdag med ca. 60% RH (relativ luftfugtighed) er den perfekte dag til malerarbejde. Fugtigheden må ikke overstige ca. 80% og helst ikke være under 40% (kontroller fugtigheden i dit område på dmi.dk). Hvis du maler på et køligere tidspunkt, skal du huske på, at fugtigheden varierer mere på 24 timer. Det betyder, at træet måske ikke tørrer om natten i fugtigt vejr.

Du finder alt til træværket hos Flügger

Når du skal give dig i kast med at male garagen eller carporten, er kvalitetssikret maling og træbeskyttelse nødvendigt for at træværket holder i mange år. Med Flüggers træbeskyttelse får du op til 15 års beskyttelse med ren slidstyrke i verdensklasse mod sol, regn og frost. Så gør dig selv en tjeneste, tjek vores udvalg og smid en træbeskyttelse fra Flügger i kurven.
Vi ønsker dig rigtig god arbejdslyst!