Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Sådan fjerner du alger skånsomt

Boligens udendørs fliser kan nemt med tiden få alger eller flisepest, som det også hedder, men faktisk er kuren både nem og enkel. Læs mere om hvordan du fjerner alger på fliserne.

Hvilken fliserens?

Vi ved, at alger ikke ligefrem pryder hverken fliser eller facade, og især ikke når man skal til at male overfladen. Vi har fremstillet en utrolig effektiv og skånsom algefjerner, som er langtidsvirkende og godkendt af Miljøstyrelsen i Danmark. Med en algefjerner og børste fra Flügger ved hånden, er du perfekt rustet til at løfte opgaven. Du finder Flüggers algefjerner nedenfor.

Sådan fjerner du alger fra fliser - Guide

For at fjerne alger, så skal du bruge en børste og en spand med varmt vand. Forsøg så vidt muligt at fjerne algerne med børsten og det varme vand. Anvend derefter algefjerneren på de mest genstridige områder, hvor du skrubber med børsten. Du kan med fordel anvende handsker for at skåne dine hænder.

 

Fjern effektivt alger med Flügger algefjerner

På trods af, at vi er eksperter i maling, spartel og tapeter, så kan du med fordel anvende vores effektive og skånsomme algefjerner. Med god forarbejde før maling, så opnår du de bedste resultater. Selvom du måske ikke skal male, så er Flügger algefjerner altid at finde i vores butikker og her på Flügger.dk. Få den sendt hjem på 0-3 hverdage! Begynd altid hos Flügger for holdbare løsninger.

 

Vi ønsker rigtig god arbejdslyst!