Detale CPH

I Flügger er vi glade for at kunne tilbyde lækre dekorationsprodukter fra danske DETALE CPH, hvis vision er at skabe sanselige og levende overflader i øjenhøjde. Produkterne inspirerer til en kreativ og legende proces og giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på dit hjem. Uden at gå på kompromis med æstetikken var det derfor vigtigt for DETALE, at alle produkter er designet til gør-det-selv-mennesker. Se flere billeder og beskrivelser om produkterne her.

Læs mere om produkterne fra DETALE CPH her.

Rum/Bygning
Rum/Bygning
Overflade
Overflade
Område
Område

Kom godt i gang

Vi vil gerne hjælpe dig på vej med dit DETALE projekt. Find instruktionsvideoer og brugervejledninger nedenfor.

Fremgangsmåde og kreativ proces

Det er ikke kun det endelige resultat, der tæller, men også processen dertil. Hos DETALE sætter vi pris på den kreative og legende proces, hvor der skabes noget nyt. Det tror vi også, at mange af jer gør. Derfor er vores produkter velegnede til gør-det-selv mennesker. Vores produkter er udviklet med øje for at gøre processen så nem og brugervenlig som mulig, uden at gå på kompromis med æstetik.

DETALE produkterne er velegnet til gør-det-selv projekter. Det er vores primære fokus, at produkterne er udviklet med henblik på at gøre processen så let og brugervenlig som mulig for dig.

Valg af produkt

Mellem produkter er der forskel på, hvor lang tid og processer det tager at opnå et færdigt resultat. Her en kort beskrivelse af de forskellige produkter og deres udtryk. Hvis du er i tvivl, så besøg din lokale Flügger butik.

KABRIC – Spartelbar maling er for dig, der ønsker at afslutte dit projekt på mindre end en dag! En forening af malingens funktionelle egenskaber og med spartlens visuelle egenskaber. Du får en mat, stofligt overflade. Vejledning til KABRIC. 

KC14 - Indfarvet spartel + Topcoat er for dig, der har lidt mere tid. Resultatet er at det giver væggen en unik changering og dybd. Vejledning til KC14.

SPACE - en metallic pasta er for dig, der ønsker et mindre rustikt resultat. SPACE giver en skinnede overflade og dine vægge et kunstnerisk udtryk. Vejledning til SPACE.

KABRIC Floor - gulvprodukt for dig der ønsker levnede og personlige gulve. Et nemmere og bedre alternativ til mikrocement, hvor du selv kan ændre eksisterende eller skape nye gulvflader derhjemme. 

Hvordan

Der findes videomateriale og skriftlige guides til alle produkter. Her kan du se hvordan du påføre de forskellige produkter og deres anvendelsesteknikker.