Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Afdækning

Afdækning er en vigtig del af ethvert renoveringsprojekt. Om du skal male, tapetsere eller noget helt tredje, er afdækning en stor hjælp. Det gælder både under og efter det færdige arbejde. Med afdækningstape og afdækningsfilt, afdækningspap eller afdækningsplast, skal du ikke bekymre dig om spildt maling eller andet under dit arbejde. Skulle du spilde lidt maling på afdækningen undervejs, kan du sikkert arbejde videre uden at skulle rengøre med det samme.

Afdækningstapen hjælper samtidig også med til at sikre, at du ikke maler steder, hvor der ikke skal males, så du hurtigere kan male langs lister og karme. Afdækning giver dig dermed et nemmere arbejde samt et flot resultat uden unødig efterfølgende rengøring.

23 varer
NYHED !
Malertape - Flügger
Fra 54,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
NYHED !
Guld malertape - Flügger
Fra 99,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
NYHED !
UV malertape - Flügger
Fra 89,95 kr.
NYHED !
UV malertape premium - Flügger
Fra 139 kr.
+ evt. lev. omkostninger
NYHED !
Sensitive malertape - Flügger
Fra 79,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Afdækningsfilt 250g
Fra 129 kr.
Afdækningsfolie 20µ
Fra 119 kr.
Afdækningsplast 32µ
Fra 219 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Afdækningspap 100 g - 100% FSC
Fra 119 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Afdækningspap 125 g - 100% FSC
Fra 69,95 kr.
Afdækningspap m/plastbelægning
Fra 649 kr.
Afdækningspap 430 g
Fra 249 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Selvklæbende afdækningspapir
Fra 159 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Selvklæbende plastikfolie
Fra 469 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Afdækningspapir m. malertape
Fra 39,95 kr.
Afdækningsplast m. malertape
Fra 69,95 kr.
Afdækningsplast m. UV malertape
Fra 169 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Afdækningsplast 13 µ - Genbrugsplast
Fra 39,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Dispenser til afdækningsplast/papir
Fra 25,95 kr.
Hand Masker Afdækningsmaskine
Fra 559 kr.
Viser 23 varer af 23

Typer af afdækning

Der findes flere forskellige typer af afdækning, som hver især har deres egenskaber og fordele i forhold til anvendelse. Du forskellige typer afdækningsfilt, afdækningspap og afdækningsplast, kan alle anvendes til afdækning af møbler og gulve.

Du kan til afdækning vælge mellem:

  • Afdækningsfilt
  • Afdækningspap
  • Afdækningsplast
  • Afdækningstape

Afdækningsfilt

Afdækningsfilt er i modsætning til de andre typer afdækning sammensat af to forskellige materialer og består dermed af et plast underlag og en blød overflade. Det gør denne type afdækning særdeles velegnet til brug på trægulve, eller andre gulve, du gerne vil give ekstra beskyttelse. Den bløde filt giver nemlig god beskyttelse mod ridser samt eventuelle trykmærker fra malerstigen. Derudover forhindrer plast underlaget spildt maling i at trænge igennem og lave mærker på gulvet.

Afdækningspap

Afdækningspap giver også en optimal beskyttelse ved malerarbejde eller andre projekter, og er som afdækningsfilt let at anvende på gulve, da det hurtigt og nemt kan rulles ud på større arealer. Samtidig kan du med få tilskæringer nemt tilpasse afdækningspap ved rør eller lignende, så det kan lægges helt op til fodlister. Du kan finde afdækningspap i en ekstra kraftig kvalitet, hvis du ønsker ekstra god beskyttelse.

Afdækningsplast

Afdækningsplast skiller sig ud fra de andre typer afdækning, ved at det tyndere materiale bedst fungerer til afdækning af møbler eller afdækning af døre og vinduer. Afdækningsplast kan nemlig nemt hænges op med afdækningstape, hvilket gør det særdeles velgnet til afdækning af døre og vinduer eller som afskærmning for støv eller andet fra dit arbejde.

Afdækningstape

Afdækningstape er et uundværligt redskab, især når du skal male. For at undgå, at male steder, hvor der ikke skal males, er afdækningstape en god hjælp. Samtidig sikrer du flotte, skarpe kanter ved brug af afdækningstape.